//DIEYANNA KECIK.
Real me

Photobucket
Travel this

Story About Links Goodies


Youtube player


Message
.


Wishlist
working
shopping
kereta seniri
rumah seniri

Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
PLKN K2S92012
15 July 2012 | 7:01 PM | 0 panda


Wira Wirawati harapan bangsa….eh , eh tau la baru balik PLKN pun tapi takya nak typo kat sini plak kan ? haha ,Assalamualaikum and haii to all readers .
Warhh ! dah lama aku tak cuci blog aku dengan kemelalutan aku ,dah berlumut blog kesayangan aku nih . Act ,aku baru tamat latihan ,dan sekarang bergelar “WIRAWATI NEGARA”  aiicehh ayat tak boleh blah langsung .

Btw, dekat sana memang best lagi-II SKUADRON BLACKHAWK  memang happening gila ar ,aktiviti pun enjoy ,tapi yang tak tahannya kena bangun awal pagi ,yang tu aku paling tak suka .
yalah aku kan memang tak  suka bangun pagi-pagi buta ni ,so tak heranlah sangatkan .

Selama dua bulan lebih aku dekat sana banyak jugak yang aku belajar dekat sana ,
so far okay, kawan-II pun okay ,sekepala sebulu semua ada JDulu time baru kenal ,malu-II bagai kan ,bila dah dekat 3 bulan duduk sekali ,tidur sekali best ,mandi sekali,kentot pun tak tau malu dahh .haiyoo wirawati BLACKHAWK la nii .HAHAHA  .
Jurulatih pun baik-II dekat ,so kepada sesapa yang dapat PLKN tu ,pergi jer  rasa sendiri ,boleh dapat pengalaman dekat sana .

First day pergi sana aku menangis ,last day dekat sana pun aku menangis .
yelah first day ,aku tak kenal sesapa rasa nak balik jer ,last day aku menangis sebab sayang nak tinggal kawan-II yang sekepala ada yang duduk jauh .
dekat tu tak kesah la sangat boleh jumpa ,yang jauh tu susah la sikit ,tapi terpaksa redha jer . akhirnya aku berjaya menamatkan Program Latihan Khidmat Negara K2S92012 !
  
Aku taknak story panjang-II ,macam biasalah kan kalau takdak picture tu bohong sangat lah kan.


.
.
.
                                   

:: Time two weeks at SURAU KEM PLKN WHITE RESORT::


:: Lepas cuti sem ! ::



                            :: ini lah salah satu bad habit WIRAWATI BLACKHAWK .hahaha ::




::  (WIRA BLACKHAWK)Khidmat Komuniti ::


:: TUDM BUTTERWORTH::


:: Malam Terukir Di Bintang Xiin Wei & Mamat ::


         
:: Reen & Panjang ::


             
:: Aku & Qing ::


:: WIRAWATI BLACKHAWK ::



 :: Menjadi kebanggaan skuadron BLACKHAWK ::



i miss all of skuadron blackhawk ! wanna meet all again :(












Older Post