//DIEYANNA KECIK.
Real me

Photobucket
Travel this

Story About Links Goodies


Youtube player


Message
.


Wishlist
working
shopping
kereta seniri
rumah seniri

Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
Kenduri Lagi
19 December 2011 | 8:36 AM | 0 panda
Assalamualaikum and haii  sorry to say lahh sebab dah banyak hari Miss tak cuci blog ni ,dah bersawang pun Miss tengok ekcili , Miss dua tiga hari ni agak sibuk sikitlaa , sebab rumah mak sedara Miss ada kenduri kahwin . Penat letih tu memang lumrah bila ada kenduri right ? yea , tapi majlis tu meriah sangat-II nak tau meriah kat mana ? sebab majlis tu bertema GOLD  so , maklang Miss Sponsor kain warna gold untuk kaum hawa , bagi laki pulak maklang Miss sponsor T-shirt warna gold semata-mata nak match dengan sut pengantin tapi untuk sedara mara jelahh orang luar takkan nak sponsor jugak kot ? Bankrup la maklang Miss kan ? HEHE . Seriously , cun melecun hoho . Yang lagi meriahnya majlis kahwin tu ,ada pertandingan karaoke and cabutan bertuah .Pertandingan karaoke tu ,tempat pertama dapat RM150 ,tempat kedua RM100,tempat ketiga pulak RM50 .Seriously ,syiok habiss ! yalah dapat tengok gelagat segala macam manusia bila karaoke , macam nak terkeluar isi-II perut haishh , yang tak tahan lagi bila makcik tu pun daftar nama msok pertandingan karaoke tu jugak ,aiyakk ! makcik dah tua sedarlah sama makcik .

Shhhh ! taknaklahh kutuk-II orang nii .hehe bukan apa just cakap benda betol kan ? yela bila dah tua ,tiba2 nek stage dengan makeup boleh gagah ,dengan eyelashe yang lentik-melentik gitu ,semua orang pandang makcik oii ,bukan setakat pandang ,gelak terkekeh-kekeh pun ada .HAHA #termasukAku . Okeyy-II sekarang jom kita tengok gambar pulak ,tak best kalau entry takdak gambarkan ?notmelatuhh .tapi gambar tak banyak pun hust dua tiga keqat jaa .HOHO . #Cekidaut !











Older Post | Newer Post