//DIEYANNA KECIK.
Real me

Photobucket
Travel this

Story About Links Goodies


Youtube player


Message
.


Wishlist
working
shopping
kereta seniri
rumah seniri

Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
HOLLA Two Thousand Twelve
30 December 2011 | 10:43 PM | 0 panda

Assalamualaikum and haii
Happy New Year you olls :) , masyallah ,dah masuk tahun baru dah punn , semuanya nak baru kan? tahun 2011 banyak mencipta memori ,2011 jugak tahun terakhir aku bergelar 'budak sekolah' sedih tak terkata sebab masa begitu cepat berlalu . Rasa sayu jer hati ni nak tinggalkan tahun 2011 yang banyak sangat kenangan T.T ,so apa azam tahun baru hampa weyh ?azam aku tahun ni ,nak kerja cari duit sementara tunggu result keluar and aku nak berdikari kot .caitt ! berdikari ka beli kari noh ? HAHA .ekcili , aku just nak ucap SELAMAT TAHUN BARU dekat hampa semua :)

HAPPY NEW YEAR GUYS !


Older Post | Newer Post