//DIEYANNA KECIK.
Real me

Photobucket
Travel this

Story About Links Goodies


Youtube player


Message
.


Wishlist
working
shopping
kereta seniri
rumah seniri

Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
Demam 'OMBAK RINDU'
07 December 2011 | 7:45 AM | 0 panda


sekarang ni ombak rindu menjadi bualan ramai kan ? aku tau aku lambat hihi btw ,cerita ni memang best laa ,tapi best lagi baca novel :) . novel ombak rindu jalan cerita dia lebih terperinci , filem dia pun okayy , syiok jugak tonton , gandingan watak Maya Karin sebagai IZZAH and watak Aaron Aziz sebagai HARISS memang match laa . novel Lagenda Budak Setan and Ombak Rindu dah ada filem . Novel Bicara Hati bila lagi nak buat filem ?? HAHA . lagi best lagi gempak kalau buat filem :) .

ekceli aku takdak idea nak update blog sebab sekarang aku dalam mood MERDEKA . merdeka untuk apa? of course la SPM . you know SPM ITS OVER ? muahahaha . i'm so glad okayy .
dah lari tajuk dah . aku nak tido dulu tata ,titi, tutu :)

goodnite bloggers :)



Older Post | Newer Post