//DIEYANNA KECIK.
Real me

Photobucket
Travel this

Story About Links Goodies


Youtube player


Message
.


Wishlist
working
shopping
kereta seniri
rumah seniri

Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
Musim SPM
14 November 2011 | 7:29 AM | 0 panda
maaflah dah lama rasanya aku tak jenguk blog aku nii ,dah tumbuh lumut dahh , insyallah habis exam ni aku start blogging semula . yang datang jenguk blog tuh ,follow2 lah yew :) .Btw , Sijil Pelajaran Malaysia sedang berlangsung ,that why la aku busy sikit ,then tak sempat nak jenguk blog and tak sempat nak update apa-apa pun .Aku update ni pun sebab tension sikit dengan soalan math paper 2 tadi ,memang sangat-2 menyakitkan hati . kecut otak-2 aku dok pikiaq jawapan ,punya lahh susah . haishh ,result aku nanti macam mana lah kan ? risau plak aku . mintak-2 lah jangan sampai failed . tu lahh kan ? masa hari tu tak mau belajaq sungguh-2 main ja banyak sekarang apa dah jadi kan ? aduuuhh . apa-apa pun tak payah nak tension sangat , watlex wat peace jerr :) HAHA .
I Wish goodluck to SPM CANDIDATES-2011-


Older Post | Newer Post